terug naar receptenoverzicht

Eierwraps

Ingrediƫnten

  • 8 eieren
  • 4 kant en klare tortillas
  • 2 eetlepels olie
  • 4 eetlepels melk
  • 4 salsasaus
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer

Bereiding

  1. Snijd de sla, tomaat en kommmer in dunne reepjes
  2. Klop de eieren los met de melk en de salsa saus
  3. Verwarm de olie in een antiaanbakpan en bak het eiermengsel goudbruin en keer met de deksel zodat beide kanten goudbruin bakken
  4. Verwarm de tortilla’s zoals beschreven op de verpakking
  5. Snijd de eierkoek op een snijplank in dikke repen
  6. Verdeel de eierreepjes , de sla , kommer en tomaat over de wraps.
  7. Rol de wraps op en zet ze eventueel vast met een cocktailprikker.
Serveer direct
Smakelijk eten!